top of page

Nadat ik jarenlang in de (jeugd)hulpverlening en psychiatrie heb gewerkt, besloot ik mijn "oude liefde" te volgen en ben ik begonnen met de opleiding tot beeldend kunstenaar aan de Vrije Academie in Rotterdam, die ik in 2016 heb afgerond.

Daar heb ik mogen kennismaken met alle aspecten van de beeldende kunst, waarbij ik al snel een passie ontwikkelde voor de grafische technieken. Naast het etsen en de hout- en linosnedes ontdekte ik dat er weinig materiaal is dat niet onder de drukpers kan...

Ik wil met het werk dat ik maak een verhaal verbeelden waar ik een persoonlijke connectie mee heb. Een verhaal dat mij ontroert, verbaast, verrast of raakt. Dat verhaal, met die emotie, wil ik overbrengen en delen.

Beslissingen over materiaal en techniek neem ik na onderzoek, experiment en het vergaren van informatie; dit maakt wezenlijk onderdeel van mijn werk uit. De gelaagdheid van het verhaal is terug te vinden in mijn werk, waarbij ambachten een nieuwe betekenis krijgen en technieken en materialen gecombineerd worden.

bottom of page